Thursday, 12 September 2013

Makeup : Hanisah ~ 16/08/2013

assalamualaikum.

hai si cantik & si comel.


sebenarnya dah lama nak update makeup job ini. hari ni baru sempat nak update.

 Hanisah adalah ex officemate i. nisa sangat baik & sweet. alhamdullah hubungan kami sangat baik walaupun dia dah tak kerja sekali dengan i. actually nisa berhenti sebab dapat kerja baru iaitu kerja yang sememangnya sesuai dengan bidang yang dia ambil semasa belajar. alhamdullilah rezeki nisa, after dapat kerja & sampai serunya untuk berkahwin dengan pilihan hatinya sendiri.

dulu selalu juga nisa bercerita tentang bf a.k.a suaminya. katanya mereka sudah lama kenal sejak kecil lagi. alhamdulillah tak sangka memang jodohnya dan Allah SWT mempermudahkan urusannya dan nisa telah pun selamat bergelar seorang isteri kepada suaminya.

i mula-mula tak sangka nisa minta i mekupuntuk hari pernikahannya. dulu i selalu juga cakap kt nisa, "sy nak sangat mekupkan awk" hihihi..dan xsangka nisa memberi kepercayaan kepada saya untuk mekup kan dia.

nisa request mekup yang soft & tak heavy sangat. so inilah hasilnya, kita tengok gambar sebelum dan 
selepas (kening i tak cukur ye)




gambar dibawah ini pula i ambil dari FB nisa, so gambar ini creadit to her photography
















to nisa. i'm happy for you. harap awak sentiasa bahagia bersama pasangan hati awak sehingga ke syurga..aaminn :)


thank for reading,

L.O.V.E from Cik Tomato ~ Muahhhxx

1 comment:

  1. Salam..dear awk gne blusher ape yea??lawa la..

    ReplyDelete