Tuesday, 29 October 2013

30 Days Malaysian Beauty Challenge ~ Overall Picture

assalamualaikum ..

hai si cantik & si comel.

hari tu sempat update 30 Days Malaysian Beauty Challenge sampai Day 13 je kan. hehehe. tak sempat nak update kesemuanya. challange ni pun dah lama tamat kan.

ok la, hari ni i akan upload all the picture from Day 1 to Day 30. overall picture ok.



kita flash back balik ye,
 30 Days Malaysian Beauty Challenge ini adalah idea daripada Beauty Blogger terkenal iaitu Fyna.
 challenge ini  Fyna buat untuk girls2 di IG. ramai la makeup2 lover yang join challenge ni. dan ramai juga blogger2 yang join seperti Sabrina Tajuddin, RajaSuefina , Junemdy dan ramai lagi.

selama 30hari kita just follow day by day refer on the list yang Fyna buat tu. mudah je kan.


so ini picture selama 30hari yang  i buat. 
























apa yang i dapat dari challenge ini?

  1. yang petama dapat kenal, dapat berkawan dan megeratkan silaturahim dengan makeup2 lover malaysia. / blogger2 .
  2. dapat kenal banyak brand & barang makeup yang i tak tau.. =.=
  3. & also boleh dapat sedikit tips makeup dari mereka dengan suggestion product makeup yang sesuai.

erm, semasa i join challenge ini ada juga   yang salah faham , mereka ingat ada hadiah untuk challenge ni. 
no no no. sebenar nya mmg tak ada pun hadiah.
i join challenge ni untuk suka2 , just for fun. 
sebab melalui challenge ni i boleh tengok makeup stuff  mereka yang join,yg  buat i  jd teruja tau!
dan i pun dapat share makeup stuff i dengan diorg walaupun kebanyakkan makeup stuff i murah-murah saja but diorg semua ok saja. hihihi :)


so gurls, if u all nak tengok girls lain yang join challenge ni boleh click hastag ini di IG


#30daysmalaysianbeautychallenge



dan jangan lupa juga follow my IG ya

@sabaliati


thanks for reading,

L.O.V.E

Cik Tomato ~ Muahhhx

2 comments:

  1. kat sini la kite kenal kan hihi

    ReplyDelete
  2. yup2...hihihi..thanks tau akak sbb sudi kawan dengan kita :)

    ReplyDelete