Friday, 27 September 2013

Not Feeling Well

assalamualaikum..

hai si cantik & si comel.




dalam seminggu ni betul-betul tak sihat. sampaikan tak lalu nak makan, yang paling ketara 2-3hari lepas. badan mengigil-gigil sakit.betul-betul panas sampai kan The Other Half takut nak tido dekat sebab badan panas sangat. tak pernah lagi sakit teruk macam ni. memang dapat complete set. cirit birit, demam, sakit kepala &  muntah- muntah. sampaikan officemate ingat i ni pregnant sebab muntah-muntah.

tapi i still bersyukur sangat2 sebab sakit ini tak menjejaskan kerja i. alhamdulillah time genting sakit pada waktu malam, bila waktu siang kurang sikit sakitnya.so gagahkan diri juga pergi kerja walaupun pening2. cuma i ada juga ambil MC satu hari sebab mmg tak larat sangat2 tak boleh bangun.

bila kena sakit macam ni,  muhasabah diri. mungkin banyak dosa yang i buat tanpa disedari. T_T ye lah bila kita sakit org cakap , sakit tu akan menghapuskan dosa2 kecil.

masa tengah menaip ni. masih batuk-batuk lagi. harap2 cepat sembuh. rindu sangat nak menaip..untuk challange 30daysmalaysiabeautychallenge pun ada tertangguh nak post..

insyaallah selepas i betul2 sihat i akan update blog ni.

jumpa lagi ya.


Thanks for reading,

L.O.V.E

Muahhhxxx

**Cik Tomato


No comments:

Post a Comment